Hoe ziet de functie Trainee Document- en Informatie Management eruit?

Heb jij het talent en de ambitie om aan een mooie en uitdagende toekomst te werken? Het vakgebied Document- en Informatie Management biedt volop kansen. Via Breinstein kunnen talenten met behoud van salaris een opleiding volgen en tegelijkertijd op detacheringsbasis ervaring opdoen! Breinstein is op zoek naar ambitieuze top talenten die willen worden opgeleid tot deskundige op het gebied van Document- en Informatie Management. Die kans is weggelegd voor talenten die echt de handen uit de mouwen willen steken om het maximale uit zichzelf te halen. Je bent proactief en grijpt kansen als die zich in het leven voordoen. Dit is zo’n kans!

Trainee Document- en Informatie Management (DIM)

Wij zoeken een Trainee Document- en Informatie Management

De digitalisering heeft het vakgebied Document- en Informatie Management flink in beweging gebracht. Dit betekent een omslag van een papieren naar een digitale situatie. Ook de wetgeving ondergaat veranderingen. Dat biedt nieuwe kansen, misschien ook voor jou! De Trainee Document- en Informatie Management heeft onder andere de volgende taken:

Inkomende- en uitgaande postregistratie;

Archiefbewerking, dossiervorming- en ordening;

Structureren en toegankelijk maken van informatie;

Project ondersteuning bij het digitaal- en zaakgericht werken;

Gebruikers ondersteunen en adviseren bij het digitaal- en zaakgericht werken;

Verantwoordelijk voor procesbeschrijving en -advisering over de inrichting van informatiestromen;

Inventariseren van de informatiebehoefte van de interne en externe klant en hier op anticiperen;

Meedenken en meewerken aan het optimaliseren van de informatiedienstverlening.

Waar dient de Trainee Document- en Informatie Management minimaal over te beschikken?

Je volgt bij Breinstein de Hbo-opleiding Records Management (Leergang Aankomend Records Manager en/of Leergang Records Manager). Dit houdt in dat je gedurende een periode van ongeveer een jaar, één a twee dagen per maand de opleiding volgt en 36 uur per week lekker aan de slag kunt. De opleiding wordt afgesloten met een praktijkopdracht. Je leert dus in de praktijk!

Criteria & competenties:

Recent afgeronde (afgestudeerd in 2012/2013) hbo- of wo-opleiding. Belangrijk is vooral dat je affiniteit hebt met het vakgebied;

Affiniteit met geautomatiseerde systemen;

Communicatief vaardig, proactief, klantgericht en secuur;

Een gemeentelijke stage hebben doorlopen is een pre.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en past het traineeship Document- en Informatie Management helemaal bij jou? Heb jij daarnaast de ambitie binnen dit vakgebied? Dan is dit jou kans!

Door de vele sollicitaties zijn wij genoodzaakt alleen reactie te geven indien je volledig voldoet aan de hier bovenstaande functie eisen.

Wat bieden wij?

Werken bij Breinstein Detachering betekent werken bij een organisatie die jouw ambities centraal stelt. Wij kijken samen met jou naar opdrachten die jou inhoudelijk uitdagen. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden die we er tegenover stellen, zijn een Hbo-opleiding, marktconform salaris en een prima pensioenregeling.

Locatie

Heel Nederland

Contactpersoon

Anne Groot

E: info@breinstein.nl

www.breinstein.nl