Decos Adviseursdag 2007, ?visie op de toekomst?

Als adviseur loopt u met uw visie vooruit op de ontwikkelingen. U weet als geen ander dat aan een wel overwogen advies veel onderzoek voorafgaat. De kennis die in loop der jaren is vergaard speelt hierbij een belangrijke rol.

Om uw vooruitziende blik scherp te houden organiseren wij op 30 maart de Decos Adviseursdag 2007 in het mooie en centraal gelegen Beatrix Theater, te Utrecht. Deze dag zal in het teken staan wat Decos voor uw cliënten kan betekenen. Op deze dag krijgt u uitgebreid, middels presentatie (o.a. Tjerk van Dijk van adviesbureau van ProVer) en casestudies, te zien hoe Decos de behoefte aan een effectieve informatiehuishouding vertaalt in een passende oplossing voor uw cliënten.

Nieuwe technologieën en ontwikkelingen zullen vanzelfsprekend ook de revue passeren. Daarbij zal Decos zich als bedrijf met een aantal medewerkers aan u presenteren. Behalve dat wij u goed informeren over de organisatie van Decos en haar oplossingen, zal onze gastspreker de toekomstige ontwikkelingen binnen Enterprise Content Management onder de loep nemen.

Kortom, de Decos Adviseursdag 2007 wordt een informatieve dag, met een programma dat speciaal afgestemd is op adviseurs en consultants die een vooruitziende visie willen behouden.

Via de onderstaande link kunt u zich gratis inschrijven voor deze dag

www.decos.nl/page.php?id=910